Прочитај ми чланак

Весић „муља“ и на Твитеру: Узео туђи налог, а неко му отео потпис „Sićve011“

0

После Тик Тока, заменик градоначелника Београда Горан Весић појавио се и на друштвеној мрежи Твитер. Као што то обично бива са формално другим човеком Београда, ни овај, наизглед прост корак, није могао да прође без контроверзи - твитераши су открили да је преузео туђи налог, али је истовремено откривено да је неко и њега успео да "пређе" и да му преузме налог Сићве011.

„Политичари и странке који не разумеју значај друштвених мрежа постаће прошлост, јер се већи део људске комуникације сели у тај простор. Као и политичари који своје обраћање и начин комуникације не прилагоде генерацијама које долазе. Смејали су се мом ТикТоку, а сада после скоро 11 милиона прегледа колико имам није баш тако. Од данас има званичан Твитер налог @sicve011. Ове недеље крећем са емитовањем уживо мојих активности и догађаја преко мрежа како би грађани у сваком тренутку знали шта радим и могли да постављају питања и добију одговоре. Иначе, цео град има број мог мобилног телефона и могу да ме зову за сваки проблем па ето прилике да мој рад прате уживо“, најавио је Весић у уторак ујутру.

Истог дана кад је најавио да ће отворити налог на друштвеној мрежи Твитер, Весић је то и учинио; додуше, као што су му и обећања везана за развој престонице непотпуна, тако је било и са овом најавом.

Наиме, Весић није отворио налог, већ је преузео постојећи, из 2018. године. А како су открили твитераши, ради се о профилу “Dzoni Bi Gud” посвећен бенду Азра и њиховом фронтмену Бранимиру Џонију Штулићу.


И ту није крај – Весић није могао да се потпише на Твитеру као, сад већ чувени, “Dzoni Bi Gud” са Тик Тока, јер му је тај надимак био заузет од корисника “Књижевник из Београда”. Због тога, Весић је морао да се „снађе“ и уместо нуле стави слово „О“.