Прочитај ми чланак

Весић гласао да се Стефановић избаци из СНС

0

Општински одбор СНС на Врачару гласао је претходног дана за смену Небојше Стефановића са места председника Градског одбора и са свих државних функција. Међу онима који су гласали за смену Стефановића били су и и заменик градоначелника Београда, Горан Весић и народни посланик, Александар Марковић, који су, како сазнаје Нова.рс, затражили и његово искључење из странке.

Како наводи извор нашег портала из Српске напредне странке фокус у Београду, кад је у питању смена Стефановића, јесте на томе да се против њега окрену, како каже, људи којима је он много учинио и помогао њихов напредак у странци.

Фото: Јутјуб

“Такав је случај и са Гораном Весићем који је јуче гласао да Стефановића искључе из странке, а не само да буде смењен са функција. Читава идеја је да Вучић покаже Стефановићу какви су ти људи у које је он имао поверења, јер Весић не би био то што јесте да није било Стефановића. На исти начин је гласао и Александар Марковић, народни посланик, кој је безброј пута јавно хвалио Стефановића у својим говорима и којем је он много пута у животу помогао”, наводи наш саговорник.

Подсетимо, у саопштењу које је јуче објављено, чланови тог општинског одбора Врачар захтевају да се до краја испита ко је прислушкивао Вучића и његову породицу и због чега тадашњи министар полиције Небојша Стефановић није реаговао и заштитио председника Србије и његову породицу.

Истакнуто је да Вучић никако не сме да се помера са места председника странке и да једино он може да буде кандидат СНС за председника Србије на предстојећим изборима.