Прочитај ми чланак

Весић бранио спорне СНС инвеститоре на Врачару, ево о коме је реч

0

Ко то све гради по Врачару?

Да је највећи део инвеститора на Врачару повезан на овај или онај начин са овом влашћу или њиховим пријатељима доказ је и ново проблематично градилиште на Врачару у улици Јужни булевар 94.

Горан Весић се јуче у медијима трудио да докаже ко је направио проблем, да ли је лажна вест о урушавању градилишта или не, које то додатне мере заштите ипак морају да се спроведу, а главни проблем је што грађани овој власти ништа не верују и ослањају се сами на себе. А кога је он то тако гласно бранио?

Општина Врачар је 31.08.2021. године издала грађевинску дозволу за укупно бруто површине 1948 м2 фирми из Лознице Феррум ГСТ, која потом мења име у Lalosh д.о.о и која се преселила у Београд у улицу Вудруа Вилсона у Београду на води.

Власник фирме Lalosh д.о.о. је извесна Александра Павловић. Она је и директорка фирме AP Konsulting која се налази на истој адреси као и Lalosh д.о.о. Власник фирме AP Konsulting је Гордан Павловић за кога се у медијима тврди да је “контроверзни” милионер близак милораду Додику. Недавно је са фирмом Галенс купио акције банке у Републици Српској, као и Хотел на Јахорини, а помиње се да има око 720.000 m2 некретнина у Фочи “што одговара површини 100 фудбалских терена” како наводи cin.ba.

Да ли је Врачар место за поткусуривање политичке подршке пријатеља овог режима или неко не зна да ради свој посао па прави грешке, остаје да се види када се смени ова бахата београдска власт и градске институције заиста почну да раде свој посао.

Ана Гођевац, председница ОО Врачар Странке слободе и правде