Прочитај ми чланак

ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ! Владимир Орлић, конференција за новинаре без новинара (ВИДЕО)

0

"Да ли имате нека питања? Нема? Хвала Вам". Овако је конференцију за новинаре завршио напредњак Владимир Орлић. Рекли бисте уобичајено. И било би да Орлић није био потпуно сам у сали! Конфернцији није присуствовао ниједан једини новинар!

Вероватно инспирисан незаборавним интервјуом Александра Вучића са балкона Председништва Србије, када је махао непостојећим пролазницима и изазвао подсмех чак и пословично сервилног новинара Филипа Чукановића, Владимир Орлић држао је лажну конференцију за новинаре на којој је у потпуно празној сали комуницирао са непостојећим новинарима.

У сали је била присутна само камера приватне, напредњачке „новинске агенције Тањуг“, која је грешком покривала целу салу и открила потпуно лудило режима Александра Вучића.

Још невероватније је што су измишљену “ вест“ са непостојеће конференције за новинаре пренели сви Вучићеви медији чиме је до потпуног апсурда доведена невероватна медијска манипулација и цензура која никада нигде у свету није виђена – тога се ни Гебелс није досетио. Када овоме додамо и измишљотине које је Владимир Орлић изговарао у камеру напредњачке, приватне „новинске агенције Тањуг“ онда све поприма обрисе Матрикс- или мађионичара Дејвида Коперфилда.

Foto: Printscreen Tanjug

Када ово видите постаје јасно колико функционери СНС лажу. Остаје јасно да у сваку емисију дођу са унапред спремним лажима и изговарају их. А да не трепну. У међувремену је СНС на Твитеру написао да су новинари седели поред камермана, као и да су биле присутне колеге из четири редакције.

После овога, шта нас следеће очекује? Да ли ће Владимир Орлић или неко други кога Вучић одреди, након изборног пораза власти, 3. априла увече на некој лажној конференцији за новинаре саопштавати да нису изгубили изборе, да није 2022. година и да не одлазе на сметлиште историје?

Све је могуће…