Прочитај ми чланак

ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ У ПЕТАК У ВАЉЕВУ: Готово је, Неша Стефановић пада!

0

Бошко Обрадовић је позвао све људе у велику протестну шетњу Ваљевом као знак подршке Александру Обрадовићу, човеку који је у јавност изнео махинације државног врха са продајом оружја из "Крушика".

– СВИ у Ваљево у петак! Тамо се брани народна слобода и људско достојанство! Правда за Александра Обрадовића! Петак, 15. новембар, градски трг у Ваљеву у 18 часова, па протесна шетња до куће новог народног хероја! На овом питању се ломи и може пасти Вучићева власт! Идемо заједно! – поручује Обрадовић.

Лидер Двери је свима предложио да не наседају ни на какве Вациће, Симе Спасиће, мале Шенгене и сличне спинове из кухиње Бебе Поповића.

– Потребно је само да чврсто и истрајно ударамо у једну тачку – Небојша Стефановић, други човек државе и СНС, несуђени Вучићев наследник на трону, ухваћен у криминалу и пада Влада! Лажни доктор наука, фалсификатор факултетске дипломе, члан криминалне групе за трговину утицајем и оружјем – мора пасти на овој афери заједно са оцем и другима из врха власти и завршити у затвору. Имамо их у великом лоповлуку и сад ову ствар истерати до краја! – поручио је Бошко Обрадовић.