Прочитај ми чланак

ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ НА ВИДОВДАН: Прогласимо окупацију Косова и Метохије!

0

У Београду ће се на Видовдан одржати велики родољубиви скуп испред Народне скупштине, на којем ће организатори и окупљени затражити да се Косово и Метохија прогласе за окупирану територију.

Протест који ће 28. јуна почети од 18 часова организује неколико родољубивих организација и покрета – Народни иницијатива „Нема предаје Косова и Метохије”, „Живим за Србију” (др Јована Стојковић), ратни ветерани, а у току је пријављивање и других патриотских организација широм Србије. Медијски покровитељ протеста је „Србин.инфо“.

– Од изузетног значаја за очување Косова и Метохије је да јужну српску покрајину прогласимо окупираном територијом и ово ћемо затражити на видовданском протесту. Зато позивамо што већи број грађана да подрже ову идеју и дођу испред Скупштине, за наш Космет и нашу Србију. Видимо се на Видовдан – наглашавају организатори протеста.

Овим путем и портал „Србин инфо“ позива своје читаоце да дођу на протест и пошаљу јасну поруку да држава Србија никада не сме да се одрекне Косова и Метохије.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!