Прочитај ми чланак

„Већу комедију од одлуке Управног суда о докторату Малог ни Нушић није написао!“

0

Наш чувени комедиограф, Бранислав Нушић се у својим делима доста бавио питањем лажних титула и покушајима да се новцем и положајем купи и друштвени углед. Међутим, већу комедију од тога да Управни суд поништи одлуку Сената Универзитета у Београду и врати титулу доктора наука Синиши Малом ни Нушић није успео да смисли - изјавио је др инж. Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет, чију изјаву у целости преносимо.

– Ово само говори у прилог томе да су све институције у Србији узурпиране од стране Вучићевог режима и да као друштво убрзано срљамо у потпуну правну несигурност.

– Уколико убрзо не будемо поставили јасне барикаде плашим се да ће наредне одлуке бити доношене уз помоћ два сведока. Па ће тако два сведока бити довољна да одреде чија је нека кућа или имање. Два сведока ће да одређују звања и одликовања. И коначно, два сведока ће да одлучују о животу и смрти.

– Варају се сви они који мисле да ће нечињењем избећи да буду на мети напредњачке логике по којој све може и ништа није срамота – изјавио је Мирослав Паровић, председник Народног слободарског покрета.