ВАТЕРПОЛО САВЕЗ Црне Горе ударио на селектора због одласка на ЛИТУРГИЈУ (ФОТО)

0

Подигла се велика бура у Црној Гори, јер је литургији, која је у недељу служена у Цетињском манастиру, присуствовао је и селектор ватерполо репрезентације Црне Горе Владимир Гојковић, који је добио благослов од митрополита црногорско-приморског Српске православне цркве Амфилохија.

Митрополит је селектору Гојковићу и целој репрезентацији, „која је прославила и себе и читаву Црну Гору“, како је рекао, доделио икону Свете Богородице Филеримске. Благосовио је целу репрезентацију, пожелевши да их штити мајка Божија, те да нам доносе медаље и победе са будућих такмичења.

Селектор Владимир Гојковић, захвалио се у име репрезентације на части и указаној пажњи, изразивши задовољство што је био присутан на данашњем литургијском сабрању, нагласивши да му подршка и благослов цркве много значи, као и целој ватерполо репрезентацији.

Подигласе велика бура око његовог доласка у цетињски манастир, па су се огласили из Ватерполо савеза Црне Горе.

– Због великог интересовања јавности, насталог услед присуства селектора Владимира Гојковића литургији у Цетињском манастиру, Ватерполо и пливачки савез Црне Горе се огласио кратким саопштењем. Владимир Гојковић је присуствовао горе поменутом догађају искључиво у својству грађанина, а не као званични представник ВПСЦГ или репрезентације. Молимо све да спорт оставе спортистима, и да нашу ватерполо репрезентацију не доводе у било какав контекст актуелних дневно политичких догађаја – наводи се у саопштењу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!