Прочитај ми чланак

Ванредно: Миливојевић открио праву истину о излазности и изборним резултатима

0

Чак 14 сати после затварања биралишта, знамо резултате и локалних избора, а не знамо колика је излазност. Прва је изашла СНС са бројем изашлих, а тек касније РИК. По резултатима, требало би да је у последња два сата гласало скоро десет одсто, што је немогуће и то се никада није десило.

Ово у веома стручној анализи избора за „Србин инфо“ и „Центар“, истиче политички аналитичар Цвијетин Миливојевић и наглашава да је у Београду, Војводини и централној Србији изашло далеко мањи број људи од 50 одсто, а да режим онда покушава да представи да је до 50 одсто дошао већим одзивом у малим општинама, где је мала популација.

– И ова власт не даје дијаспори да гласа, не само класичним гастарбајтерима, већ и људе са двојним држављанством и Србима у региону.

Такође, због преговора у којима се разматра одрицање од 17 одсто територије, Вучић би могао кривично да одговара. Дакле, Вучић нема легитимитет и мандат од стране народа да преговара 27. јуна у Вашингтону.

После доласка Лаврова, Вучић нема легитимитет ни од Москве да преговара о Космету ван Резолуције 1244.

Врло лако може да се деси да Александар Шапић постане министар у Влади Србије, који би могао замени Вању Удовичића. У парламенту сада нема посланика опозиције, што вероватно има још само у Северној Кореји.

Да ли је могуће да у земљи где је председник еврофанатик, његова странка освоји 248 посланичких места?

Резултати показују да већина странака која је учествовала на изборима није успела сама да сакупи потписе за кандидатуру, односно да је то неко урадио уместо њих.

Исти легитимитет има 250 посланика које је прогласио Срђан Ного са Вучићевим посланицима, који су бирани на овим нелегитимним изборима. Ако се сећате, у Венецуели се председница самопрогласила на улици и нова Влада и признала их је и САД и пола света.

Који још председник стално прича о томе како је његова земља изгубила рат? Мора стално Москва да га зове и подсећа на Резолуцију 1244. Вучић изгледа да има тајне симпатије за НТО, па каже неће нама НАТО да дозволи да вратимо наше војнике на КиМ. Погрешна адреса, о томе се бита СБ УН, нигде се не помиње НАТО.

Вучић и даље одбија да Русији да дипломатски статус хуманитарног центра у Нишу. То ме наводи на закључак да је сувише обећао другој страни – рекао је Миливојевић.

Шта је још наш саговорник изјавио у веома интересантном интервјуу, погледајте и послушајте у видео прилогу.