Прочитај ми чланак

Ванредна конференција: Опозиција има доказе – уплашен Мило и његова агентура у БГ

0

Демократски фронт је позвао главног специјалног тужиоца Србије да настави извиђај и да обавијести јавност региона о утврђивању чињеница за случај шверца оружја који су, како наводе, организовали Миливоје Катнић и Мирко Велимировић.

„Та истина је сурова за Миливоја Катнића и Мила Ђукановића и ниихове агентуре у Београду да се та истина саопшти грађанима Црне Горе. Позивам државне органе Србије да одраде посао како би ова истина изашла на видјело и не дозволи да их Катнић плаши изјавама Саше Синђелића“, истакао је један од лидера ДФ-а Андрија Мандић на конференцији за новинаре.

У ДФ-у очекују да ће главно специјално тужилаштво у Србији урадити што је до њих и саслушати Катнића и Велимировића о шверцу оружја на Косову.

Један од лидера ДФ-а Милан Кнежевић казао је да Миливоје Катнић сакрива документацију коју је добио из Србије, а коју је дужан да достави Апелационом суду који треба да одлуци о жалбама у случају „Државни удар“.

Он је подсјетио да су они на то указали прије мјесец дана.

Он је новинарима показао документ у којем тужилац Саша Чађеновић признаје да је од Србије добио документацију, што су раније из СДТ- а демантовали. Тај документ садржи информацију да је Саша Синђелић сниман у складу са прописима Србије.

Један од лидера ДФ-а, Небојша Медојевић је казао да су укинуте црвене интерполове потјернице које су биле расписане за Асадом и Шавивом.

Кнежевић је питао Чађеновића да ли је он отворио мејл налог у име Асада са којег је писао Шавиву да би оснажио интерполову потјерницу.

„Једва чекамо сјутра Вељовића и Станковића на Одбору за безбједност да им изложимо ову документацију“, казао је Медојевић.