Прочитај ми чланак

Вајбер преписка групе Крсто Зрнов Поповић: Србе треба истребити, За дом спремни!

0

У затвореној вајбер групи назива "Крсто Зрнов Поповић", а у чији садржај смо имали увид, чланови кажу "да Србе треба до коријена треба истријебит"

У затвореној вајбер групи назива „Крсто Зрнов Поповић“, а у чији садржај смо имали увид, чланови кажу „да Србе треба до коријена треба истријебит“. То је, опет испраћено очекиваним и адекватним усташким поздравом ”За дом спремни!”.

Крсто Поповић

Осим отвореног позива на линч Срба, учесници констатују да је „НАТО пријатељ Црне Горе“, те да управо ова организација чува ”небо Црне Горе”.

„Била би смрбија горе потучена него 1999. године“. Е, Туђмане што заустави Хрватску да не прегази Бањалуку. Треба си их пуштит и Бањалуку заузети, јер је Хрватска била дошла до Бањалуке. Требало је Србе поразит до коријена„, само су неке од порука ове „елите“.

У складу са већ утврђеним дискурсом, чланови групе позивају на бацање сузаваца на Храм, који називају „тзв. срам“.

„Џомић из позадине управља терористима ДФ? Биће сузавци из тзв. срама. Ту смо, но што смо за Дом спремни. За дом„, кажу они.

Није тешко утврдити да је ово рјечник из шовинистичког опуса државних службеника Мирне Никчевић и Сандре Бугарин, о чему је наш портал већ писао. Остаје да видимо да ли ће државни органи, иначе врло ревносни у случајевима кад су Срби у Црној Гори мета, реаговати поводом овог недвосмисленог позива на линч и распиривање међунационалне мржње.