Прочитај ми чланак

Узнемирујуће слике Додиковог градоначелника: пилуле, нож, ВЦ шоља… (ФОТО)

0

Градоначелник Приједора Далибор Павловић (40) у центру је скандала преко Дрине, након што су објављене узнемирујуће фотографије, које сведоче о потпуно непримереном понашању зреле особе, а поготово јавног функционера.

СНСД-ов градоначелник на функцији је мање од годину дана и живи на грбачи сиромашног народа, а време троши тако што се скандалозно фотографише у тоалету, са много таблета у устима, у узнемиреном и по речима грађана – алкохолисаном стању, да би данас биле објављене и љубавне поруке које је слао женској особи, а која не жели да му се јави?!

Павловић је сам себе фотографисао и како се боде ножем по стомаку, лежи поред ВЦ шоље, пије гомилу шарених таблета и очигледно после тога повраћа.

Foto: Tviter Ова приватна архива објављена је на блогу новинара Слободана Васковића, а иако се нико није оглашавао из кабинета градоначелника, нити он сам да објасни о чему је реч, многи коментаришу да одавно знају да је он човек склон пороцима.

– Поштовани, градоначелник данас, као претходних дана и месеци ради активно и своје редовне обавезе извршава, што говоре бројни пројекти реализовани, као и догађаји организовани у Приједору. За све што је везано за посао, стојимо вам на располагању, а по питању дечијих игрица и спинова који се већ дуже време припремају и објављују, огласићемо се саопштењем за јавност – казали су за Н1 из Кабинета.

Док блиски Павловићеви људи сматрају да је све спин, опозиција у том граду незванично говори о инциденту у чијем средишту се градоначелник нашао у августу, те да спорне фотографије датирају од тада. Најмлађи градоначелник у историји овог града је у то време постао отац по други пут, супруга му је после сина родила и ћерку.

Јавно се тек огласио бивши генерални секретар СНСД Рајко Васић на свом Твитер налогу критикујући кадровску политику странке, те наводећи да Павловић треба да поднесе оставку.

Павловић је широј јавности у БиХ постао познат пре годину дана. Тада кандидат за градоначелника, мислио је од даљинског управљача за климу да се ради о уређају за аудио снимање и да их неко прислушкује.

Крајем семптембра објављен је снимак који је показао како од народа издржавани Павловић дивља у службеном „аудију“ 250 километара на сат!!! У нормалним земљама се за то иде у затвор и код психијатра.