Прочитај ми чланак

УЗМИ, НАВУЦИ, КОРИСТИ И БАЦИ: Уз помоћ ‘русофила’ Србија добила НАТО министре

0

Александар Вучић је одлично одиграо игру звану избори. Ту констатацију доказује састав нове владе.

zorana mihajlovic ana brnovic nenad popovic miroslav-lazanski

Ова влада није нова влада која је производ превремених избора, већ је ово реконструкција старе. Како је био на пола свог мандата Вучић је овим изборима добио још две године владавине.

Александар Вучић је пред изборе у свој табор приволео „заклете Србе и русофиле“ Мирослава Лазанског, Милу Алечковић, Ненада Поповића који су јавност уверавали да ће се променити политика Србије. Неки од њих, попут Миле Алечковић, су говорили да ће се Србија сасвим сигурно окренути ка Русији и да ће заборавити на трули Запад. Тврдила је Мила да ће „главни човек Русије у Србији“ Ненад Поповић извршити утицај на Александра Вучића и да ће Србију окренути у правом смеру, смеру ка Русији.

И где је сада Поповић? Који ресор води?

Слушајући експозе Александра Вучића јасно је да од заокрета нема ништа. О Мирославу Лазанском се говорило као о новом министру одбране. Та прича је постала актуелна после смене Гашића, а у јеку је била у изборној кампањи. Лазански је, као и Поповић, био мамац на који су требали да се ухвате Срби који воле Русију и који се залажу за прекид преговора о приступању ЕУ.

Где је сада Лазански? Зашто није у министарској фотељи?

Сви који су гласали за СНС због наведених имена преварени су. Не да нема промене политичког курса, већ је настављено понижавање Србије и Срба. На чело министраства за државну управу и локалну самоуправу постављена је лезбејка Ана Брнабић која је радила за УСАИД. Још један страни агент у министарској фотељи. Вучић је изјављивао гомилу обмана у свом експозеу али једно је јасно, наставља се погубна политика по Србе.