Прочитај ми чланак

Уживо – Скупили се испред Скупштине и раширили транспарент Нова Влада – Стара беда

0

Пратите дешавања испред Скупштине на "Јутјуб" каналу Србин инфо. Поводом саопштавања нових чланова Владе Републике Србије од стране Александра Вучића, иницијатива Не давимо Београд истакла је транспарент “Нова Влада - Стара беда” испред Народне Скупштине, места које ће поново припадати свима нама. Немамо никакве сумње да ће нова Влада наставити путем деструкције наше државе, вођена једино интересом криминалне политичке елите.

Нелегитимни председник бирао је синоћ потпуно нелегитимно чланове нове нелегитимне Владе. Све у вези са владајућом странком је нелегитимно и тако ће остати све док им не кажемо – доста. Нова Влада неће имати никаве везе са вољом грађана. Нови министар просвете уводиће нова дуална образовања и сиромашну децу за мале паре наставити да продаје страним инвеститорима. Нови министар за рад, запошљавање и социјална питања наставиће да сиромашним родитељима одузима децу и додељује их ситним партијским службеницима. Нови министар здравља наставиће да сеје смрт истовремено нам одузимајући основне слободе. Нова министарка саобраћаја наставиће да гради путеве до викендица партијских моћника. Нови министар полиције наставиће да хапси све људе који се усуде да гласно кажу оно што мисле, а нови министар војске наставиће да понижаве сваког војника који часно служи овој држави.

Никакве везе ова Влада неће имати са народном вољом и бојкот избора коначно је све оголио. Српска напредна странка је партија која се према овој држави и њеним грађанима понаша као према ресурсима које треба искорисистити за лично богаћење. Нелегитимна влада није наша Влада и зато ће свака њихова одлука бити чиста тиранија. Када нас буду затварали зато што не поштујемо полицијски час, не смемо заборативи да нисмо нигде погрешили и да је то чин чисте тираније. Када нам буду претили зато што тражимо достојанствену плату, не смемо помислити да је нисмо заслужили и да новца нема. Када нам буду секли шуме, не смемо поверовати да ћемо од тога имати било какву корист.

Позивамо грађане и грађанке да нам се придруже у борби против оваквог система. Иницијатива Не давимо Београд ће свим средствима, протестима, акцијама, тужбама, пријавама, анализама, догађајима у комшилуцима, контролом избора и учешћем на њима, пружити отпор криминалној напредњчкој елити и изборити се да вратимо нашу државу из њихових канџи у руке грађана – поручују из Не давимо Београд.