Прочитај ми чланак

УЖИВО – Разговор с народом: Сутра сви на блокаде, у рушење мафије издајника Вучића

0

Поводом актуелних протеста против закона о референдуму и експропријацији, покрет Ослобођење организује у својим просторијама трибину под називом „Избори у сенци насиља власти“. Пратите уживо на јутјуб каналу и сајту "Србин инфо".

Догађај се организује у склопу серије трибина „Разговори с народом“, које је овај покрет покренуо од септембра.

На трибини говоре др Александар Дикић из Сомбора, лекар, новинар и публициста, уредник КТВ Зрењанин и колумниста дневног листа Данас.

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић указао је да су руководство и чланови овог покрета активни у сваком виду грађанске непослушности које, како је рекао, за циљ има рушење режима Александра Вучића.

„Ми већ месецима причамо да се на изборе не може ићи под овим условима, када имате криминалце са шипкама и багере који јуришају на народ. Једино решење је побуна и грађанска непослушност“, каже Ђорђевић.

Према његовим речима, покрет Ослобођење ће бити на улицама градова Србије и у суботу.

Он је указао и на то да сваки протест као крајњи захтев треба да има Вучићеву оставку.

„Александар Вучић је врх криминалне пирамиде и извор све нестабилности у Србији. Не вреди нам да запушимо једну рупу и оборимо један закон, када ће сутра да донесу десет нових. Зато змија мора да се удара у главу“, истиче лидер Ослобођења.