Прочитај ми чланак

УЖИВО испред Скупштине: Ухапшен и претучен Дамњан Кнежевић, НИКО НЕ ЗНА ГДЕ ЈЕ?!

0

Посланик Срђан Ного је потврдио за Србин.инфо да је полиција ухапсила Дамњана Кнежевића, заједно са 10-ак момака из Народних патрола, још у првом упаду демонстраната у Скупштину.

„Дамњана су брутално тукли, полиција га је тукла као да је Шоптар, непријатељ Србије, а он је потомак чувеног кнеза Симе Марковића! Његов предак је дигао оба устанка и он је његов достојан наследник. Дамњан је вођа Народних патрола које штите грађане од мигранстког насиља и оснивач иницијативе „Нема поделе, нема предаје Косово и Метохија“, каже Дејан Златановић који већ сатима, упркос сузавцу, извештава са лица места.

Златановић је позвао адвокате да му помогну и да провере шта је са њим јер се он налази у станици полиције.

„Није у станици у 29. новембра, није ни у Мајке Јевросиме, најближој полицијској станици Скупштини. Адвокат и породица покушавају да сазнају где су. Ухапсили су га неки људи у цивилу, нису били полицајци у униформи. Ко зна где су га одвели, заједно са 10-ак момака. Апелујем на све да помогну. Да није било Дамњана, народ би прегазио полицију пред Скупштином. Он их је спасио од стампеда народа! И они му тако враћају“, извештава Златановић.