Прочитај ми чланак

Устав по мери Вучићеве мафије: Овакав Закон о референдуму нема ни у Колумбији!

0

Србија к’о Колумбија. Јајиначки клан најзад је успео да „откључа“ дуплу браву за промену Устава и последично свих закона Републике Србије. Пошто су обезбедили нелегални и нелегитимни апсолутни скупштински кворум, сектопартија и братомафија укидају и заштитни државотворни механизам референдумског ценсуса „50%+1“, чиме Србију потчињују неконтролисаној вољи своје гласачке машинерије. Тако се Србија нашла у мањини земаља у свету у којима је на снази владавина мафије над осталима. Нпр. у Колумбији је за „пролаз“ било какве свињарије довољно 25% излазности.

Запели су разни аналитичари и партијски посленици да нам објасне како ћемо остати без спектра права, од косовске преамбуле па до независног правосуђа, а све у циљу некаквог усклађивања са стандардима придруживања ЕУ, а заборавили су најважније – целокупни јајиначки криминал, од Рио Тинта до вербалног деликта, сви закони о покривању пљачки од Телекома до Србијагаса и сви кинески кредити и профити менаџменту и ко зна шта још, све ће бити по потреби легализовано.

Могло би се рећи да нема никакве разлике – и до сада су пљачкали и дивљали без последица, али није тако. Све до сада учињено било је противно или Уставу, или неком од закона на снази, па је према томе подлегало кривичном процесуирању, наравно по ослобођењу од ове власти. По доступним подацима и сазнањима јатака, широм Србије практично не постоји ниједан члан владајуће коалиције и њиховог блиског окружења који је остао „чист“, јер је бестијални криминал ушао у сваки капилар и сваку пору овог друштва, ради чега сектопартија и братомафија све ово раде – покушавају да легализују криминални миље у ком оперишу, те санкционишу сваки отпор на који наиђу.

Већина оваквих потеза сектопартије и братомафије већ је историјски виђена у фашизму, нацизму и комунизму. У Србији се „вредности“ најгорег из бивших идеологија примењују на посебно перфидан начин. Уместо „топлог зеца“ Голог отока и измене свести и идеологије бруталним свакодневним физичким и психичким тортурама, сектопартијски неистомишљеници се у Србији обрађују или провлачењем кроз „топло блато“, или увођењем у спектар само њима дозвољених лукративних захвата, којима преко ноћи постају дипломирани мр/др милионери, чиме „потписују“ доживотну лојалност братомафији, док се народу свест испира микроскопским новчаним „даривањима“ из сопственог џепа.

Пратимо развојне путеве „опозиционара“, који преко ноћи ускочише у нове станове, аутомобиле и селфије силиконских фасада дежурних швалерки, док опљачкани пензионери озонирани ружичастом „стварношћу“ новог Тесле, с одушевљењем траже Тита у Вођиној милостињи и експерименталним вакцинама.

Ђилас, Јеремић и Лутовац то добро виде и идентификују и имају капиталну историјску одговорност да не издају Србију и њене грађане. Свака помисао на излазак на мафијине изборе била би саучешништво у изради Устава и закона по мери мафије и уништења Србије, а сваки опозициони говор у скупштини био би камен темељац лажној сектопартијској демократији која ће попут црне рупе прогутати Србију и све у њој.

Не радите то себи, а ни Србији! Само слободни, а не у улози скупштинсих фикуса, можете одбранити Србију.