Прочитај ми чланак

Усташко-удбашка деца сатиру Србију: Ово је порекло људи који нам кроје судбину?!

0

Мислите да они случајно владају Србијом? Целокупна јавна и политичка сцена Србије је једно удбашко предузеће, у чијем саставу има и велики број потомака пребеглих усташа под окриље Јосипа Броза Тита.

Удбашка фирма, заједно са појединим утицајним породицама још из време краљевине (задржали привилегије и утицај и поред комуниста) и данас кроје судбину народу на простору бивше Југославије. Пример за то је податак да је Вук Драшковић био шеф кабинета код председника ЦК КПЈ Мике Шпиљка.

– Вања Шпиљак дрма нафтним интересима у Србији и Хрватској. Нафта се шверца преко Србије и Хрватске за ЕУ. У врху НИС-а сједи Даница Драшковић, жена човјека који је био тајник Вањиног оца Мике Шпиљка. Ваши животи стоје, док они врте паре. Вучићев и Пленковићев патриотизам – открио је хрватски истраживачки новинар Домагој Маргетић.

Дакле, ако погледате порекло само једног дела политичара и јавних личности у Србији, биће вам јасно како функционише домаћа дубока држава, која представља први прстен окупације. Други прстен је наравно глобална дубока држава, којој је југо-усташка удба држава са простора бивше Југославије сервилна и на услузи.

Иако се то предузеће, као у „Задрузи“ и „Паровима“ између себе „свађа“ и глуми сукобе, некада на националној, а некада на политичкој основи, хушка обичан народ једне на друге – сви заправо раде за исту фирму и имају за циљ да шире заблуде и поделе како би задржали своје привилегије и бизнисе.

На друштвеним мрежама се дели списак политичара у Србији и њиховим пореклом:

1) Александар Вучић, син Анђелка Вучића, директора Завода за израду новчаница и кованог новца у Топчидеру, и Ангелине (девојачки Милованов из Бачког Градишта), секретарке из амбасаде САД у Београду, касније новинарке на ТВ Београд.

2) Ана Брнабић, унука потпуковника ЈНА Антона Брнабића, са отока Крка, који је ослобађао Дедиње од својих власника 1944-1946 (дискутабилне активности током Другог светског рата пре приступања партизанима) и ћерка Зорана Брнабића, комунистичког функционера и директора Поште.

3) Ивица Дачић, син Десимира, Титовог полицијског команданта у Метохији и Житорађи.

4) Млађан Динкић, син Миросинке, гувернера Народне банке Југославије за време Тита и шефице Анђелку Вучићу.

5) Борис Тадић, син официра ОЗН-е Љубе, комунисте па праксисовца тј. ултралевичара.

6) Зоран Ђинђић, син пуковника војно-обавештајне службе КОС-а-Драгомира.

7) Ненад Чанак, син комунистичког функционера Милана био је комунистички градоначелник Новог Сада и . Ненад касније постаје и зет Живорада Жике Берисављевића, амбасадора СФРЈ у Лондону и креатора војвођанске аутономашке политике све до ”Јогурт револуције” 1988. године.

8) Мирјана Мира Марковић, тетка Даворјанка је била Титова љубавница, ћерка комунистичког руководиоца Моме Марковића и револуционарке Вере Милетић, њен стриц комунистички руководилац Драгослав Дража Марковић, је седамдесетих и осамдесетих важио за најмоћнијег човека у СР Србији

9) Вук Драшковић, син партизана Видака, касније дописник Тањуга из Африке ПР за диктаторе и кољаче. Шеф кабинета Мике Шпиљка, председника Синдиката СФРЈ.

10) Војислав Шешељ, са 16 година најмлађи члан Савеза комуниста Југославије, председник социјалистичке омладине у гимназији и на факултету, задојени марксиста и, најмлађи Титов докторант на Правном факултету у Сарајеву, докторирао на тему ”Марксистички концепт наоружаног народа”

11) Драгољуб Мићуновић, СКОЈ-евац, познат по томе што је репетирао пиштољ као гимназијалац на часовима како би застрашио професоре и као јахач свештеника СПЦ, чак постоји сумња да је био сарадник и УДБ-е на Голом отоку, једини рехабилитовани голооточанин,

12) Соња Лихт, једна од вођа студентских демонстрација 1968. и оснивач “Црвеног универзитета Карл Маркс” током тих протеста.

13) Латинка Перовић, историчар и творац ”Друге Србије”, комунистички функционер, цензор и секретар Савеза комуниста Србије од 1969-1972.

14) Весна Пешић, ћерка Душана, партизанског борца и тужиоца у Титовим судовима.

15) Марко Ђурић, директор Канцеларије за Косово и Метохију, унук Најдана Пашића, једног од оснивача НИН-а, професора на ФПН, и председника Уставног суда СР Србије који је спроводио и извршавао накарадни устав из 1974.

16) Ирена Вујовић, председник општине Савски Венац и функционер СНС, праунука Николе Ковачевића, једног од оснивача Коминтерне и Титовог амбасадора, брата „народног хероја“, „револуционара“ Саве Ковачевића (а заправо масовног убице Срба).

17) Вук Хамовић бизнисмен милијардер, син Радета, народног хероја и Титовог генерала који је ослобаћао Дедиње од својих власника 1944-1946 и касније био дугогодишњи Начелник Генералштаба ЈНА.

18) Миодраг МК Костић, бизнисмен, синовац Бранка Костића, председника Председништва СФР Југославије.

19) Мића Јовановић, ректор „Мегатренда“, син комунистичког руководиоца Божина Јовановића, једне од најмоћнијих особа у источној Србији, члана ЦК СКЈ, директора РТБ Бор, председника МРЗ Зајечар.

20) Драган Веселинов, бивши потпредседник владе, син Јована, комунистичког руководиоца и једног од твораца аутономаштва у Војводини и најмоћнијих људи у Србији, отац и стриц су били били међу онима који су учествовали у протеривању српских кулака непосредно после рата.

21) Жарко Кораћ, бивши потпредседник владе, син Вељка, марксисте и ОЗН-аша, помоћника Титових министара и шефа партије на Филозофском факултету у Београду.

22) Иван Вејвода, спољнополитички саветник, син Ива, учесника Шпанског грађанског рата, партизанског пуковника и дугогодишњег амбасадора СФР Југославије у разним земљама (Британији, Француској, Италији итд.).

23) Кори Удовички, бивши министар енергетике, ћерка Лазара, учесника Шпанског грађанског рата, аутономаша, комунистичког руководиоца и дугогодишњег амбасадора СФР Југославије у више земаља (Аргентини, Венецуели, Бразилу итд.)

24) Јелица Минић, бивши помоћник министра спољних послова је ћерка Милоша и Милке, истакнутих кадрова из времена Јосипа Броза, њен отац је био министар иностраних послова Југославије, и пре тога главни тужилац у процесу против Драже Михаиловића из 1946. Године,

25) Жељко Ражнатовић Аркан, припадник УДБ-е и Савезног СУП-а, ратни командант, син Вељка партизанског борца, пуковника ЈНА.

26) Наташа Кандић, истакнути лидер невладиног сектора, ћерка мајора ОЗН-е Павла који је наредио стрељање Срба у Тополи 1944, потоњи генерал ЈНА.

27) Сташа Зајовић—”Жене у црном”, ћерка Јоле Зајовића из Котора, партизана који је 1944. стрељао Београђане приликом ”ослобођења“.

28) Биљана Ковачевић-Вучо, истакнути лидер невладиног сектора, ћерка Вељка, учесника Шпанског грађанског рата, партизанског народног хероја, генерала ЈНА и помоћника савезног секретара за народну одбрану.

29) Соња Бисерко, истакнути лидер невладиног сектора, бивши шеф кабинета савезног секретара иностраних послова СФРЈ Будимира Лончара и дипломатски представник СФРЈ у Лондону и Женеви, ћерка партизанског борца Ђура који је био Титов дипломата у Египту и Алжиру.

Није крај…