Прочитај ми чланак

Усташа из Чипуљића се завукао у мишју рупу: Медији ни реч о протесту ЗА РУСИЈУ!

0

Огроман број људи вечерас је блокирао центар Београда у протесту подршке Русији и руском народу. Само уз помоћ друштвених мрежа и портала и Јутјуб канала "Србин инфо" у протестној шетњи је учествовало десетине хиљада људи, али то није било довољно да било ко од режимских медија извести макар слово о овом догађају (изузев скромног текста Н1)!

Завукао се у мишју рупу Александар Вучић – усташа из Чипуљића, издајник, диктатор и шеф мафијашког СНС клана, који ће ускоро завршити иза решетака. Жели да сакрије чињеницу да га је маса људи вечерас псовала и проклињала. Не само што је издао Русију, већ још важније – и Србију!

После гласања за резолуцију УН којом осуђујемо Русију за „агресију на Украјину“, само од добре воље Москве зависи да ли ће на неком гласању о резолуцији против Србије (да смо геноцидни, да тзв Косово уђе у УН, да се укине РС…) дићи руку и поново одбранити Србију. У такву нас је позицију довео издајник Вучић, који ће и санкције увести Русији, вероватно дан након избора.

ФОТО: Србин.инфо

Али, није ни битно што су домаћи „медији“, а заправо пропагандне антисрпске машинерије, прећутале овај протест. Битно је то што су се уживо са њега укључиле све највеће руске телевизије!

Оно што се мање зна је то да је Вучић у име Србије гласао за резолуцију којом се формира суд за руске ратне злочине и геноцид у Украјини!?!

ФОТО: Србин.инфо

Битно је да смо Русији послали поруку да је српски народ у најтежем тренутку уз своју руску браћу, да Срби не мисле исто као издајнички режим и слуга Кабале, Сороша, Клауса Шваба, нациста са Запада и британске круне – Александар Вучић.

Битно је то што су Руси чули искрене и потресне говоре Дамњана Кнежевића, Дејана Петра Златановића, проф др Дејана Мировића…

ФОТО: Србин.инфо

Узалуд Вучић прети Русији избацивањем из Уједињених нација. То су, издајниче из Чипуљића, твоји влажни снови. Узалуд претиш Русији „како ћеш се трудити да не национализујеш руску имовину у Србији“. Да ли се то плашиш да ти Руси не одузму стотине милиона долара, које ти у руској банци стоје на име Јоргованке Табаковић?

Народ је вечерас одиграо велику улогу у борби за српске националне интересе. Једном ће на ред доћи и денацификација Србије!