Прочитај ми чланак

Усташа из Чипуљића напао Путина: Надам се да ће добро да размисли о свему!

0

Александар Вучић је данас разговарао са својим надређеним кабалистом Емануелом Макроном и својим побратимом Ердоганом. Усташа из Чипуљића, наравно, није упутио протестну ноту Ердогану како је најављивао јер отворено лобира за чланство тзв Косова у НАТО, али је зато од Макрона, по свему судећи, добио нове инструкције за напад на Русију.

У вечерашњем, најновијем ретардираном испирању мозга од стране диктатора и издајника, могле су да се чују нове увреде на рачун Русије, конкретно на рачун председника Владимира Путина.

© Sputnik/ Алексей Дружинин

 

Шеф СНС мафијашког клана је изјавио да се нада прекиду ватре и да би Владимир Путин требало добро да размисли о свему!?!

– Плашим се да је ово тек почетак. Надам се кад прође време да ће бити повољнијих вести. Надам се да ће руско руководство и Путин размислити о свему – рекао Вучић, оптуживши на тај начин званичну Москву за све што се дешава у Украјини.

Наравно, усташи из Чипуљића не сметају вишегодишњи покољи у усташком маниру руског народа на истоку Украјине.

Пре само неколико дана Вучић је изјавио да ће се трудити да „ненационализује руску имовину у Србији“!?! Дакле, не да је замрзне, како то прете у ЕУ, већ је употребио реч „национализује“, дакле трајно да је одузме!

Ова претња ће бити посебно интересантна ако на светлост дана испливају рачун Јоргованке Табаковић у руској банци, тежак више стотина милиона долара.

У интервјуу ТВ „Курир“ Вучић је срамно покушавао да осуду Русије у УН представи као нешто што је добро за Србију, иако је реч о невиђеној издаји српских националних интереса.

Уцењен сведочењем Беливука, компромитујућим снимцима Данила Вучића са Беливуковим кланом и Црном листом САД на којој се већ налази Андреј Вучић, квислинг из Бугојна је спреман на све како би се спасио робије.

Окупирана Србија под влашћу издајника, диктатора и шефа СНС мафије Александра Вучића је зрела за ДЕНАЦИФИКАЦИЈУ!