Прочитај ми чланак

УРНЕБЕСНИ СЕРГЕЈ „Ја политичар – Ђилас глумац“ (ВИДЕО)

0

Српска опозиција окупила се синоћ на Ђачком тргу у Крагујевцу, а Сергеј Трифуновић и Драган Ђилас, пре доласка у Крагујевац, својим објавама насмејали су кориснике друштвених мрежа.

Наиме, лидер Покрета слободних грађана корисницима Твитера духовито је приказао како је изгледао пут до Крагујевца и шта су тамо опозиционари синоћ радили.

Сапутници су му били, како је и сам рекао и написао, посланица Мариника Тепић и „тајкун“ Драган Ђилас, док је он, „пропали наркоман“, био задужен за снимање, а не вожњу.

У првом видео снимку Трифуновић је обавестио „гледаоце друштвених мрежа“, да је опозиција, никад јединственија, ушла у први озбиљан проблем.

О ком проблему је реч погледајте у видеу.

Затим је лидер ПСГ, објавио Твитер заједници, да од њега никада неће бити политичар, али да ће зато лидер ССП, Драган Ђилас, постати одличан глумац.

На путу до Крагујевца свратили духовити двојац свратио је на једну бензинску пумпу. У једном моменту Ђилас је пришао аутомобилу и упитао Трифуноваћа:

– Јесте ви онај глумац?, на шта му је Трифуновић одговорио:

– М’рш у пи*ку материну!

Тепићева, Трифуновић и Ђилас, шалили су се на свој рачун. Јер, шта им друго и преостаје након разноврсних „етикета“, које им лепи актуелна власт.