Прочитај ми чланак

Упамтити је и не праштати: Владанка заборавила како је Вучић дао 2 мил. Клинтону

0

Шефица напредњачких интернет јуришника Владанка Маловић, као и увек, има пуне руке посла. Најновија мета њених простачких напада је Саво Манојловић из организације "Крени-промени". Владанка се изгледа прилично занела у одбрани шефа Александра Вучића, те сада жарко жели да демантује да је председник СНС донирао два милиона долара Фондацији Клинтон.

– Пацовчићу лажљиви Саво Манојловићу, покажи само један доказ да је Вучић дао бар један динар Клинтону. Учествовао је на његовом скупу да би, као и увек, бранио Србе и Србију, што је за тебе виша математика, јефтини пројекту Рокфелера – написала је Владанка на званичном Твитер налогу СНС.

Очито да се Владанка води тиме да су сви кратког памћења, па да ће се заборавити све контроверзни потези ове власти.

А за оне из напредњачких редова који су заборавили, или би то жарко желели, да подсетимо. Некадашњи саветник Доналда Трампа Роџер Стоун изјавио је пре неколико година у популарној емисији „Инфо Ворс“ (Рат информацијама) аутора Алекса Џоунса, да је ФБИ покренуо поступак против Хилари Клинтон због оптужби да је, између осталог, добила новац од Владе Србије са циљем да председник САД-а Барак Обама прими у посету тадашњег председника Владе Србије Александра Вучића, пренеле су подгоричке Вијести у новембру 2016. године.

– Један од разлога покретања поступка против Хилари Клинтон јесте чињеница да је Србија уплатила два милона долара за руковање њиховог председника са Бараком Обамом и да је тај новац послат Фондацији Клинтон. То је криминална радња и покушај да Хилари Клинтон избегне поступак биће велики изазов за институције – нагласио је Стоун.

Поставља се питање ко лаже? Да ли председник Вучић и Владанка или поменути амерички званичник? Напредњаци су убеђени да се сумње у њхове афере решавају тако што ће они само демантовати све наводе и правити се луди, али истина увек изађе на видело.