Прочитај ми чланак

УПАМТИТЕ ЈЕ! Портпаролка СНС: Бошко, смрдиш бедо фашистичка!

0

Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић данас је на конференцији за новинаре изјавио да се права истина о ухапшеној криминалној групи на челу са Вељком Беливуком крије у врху СНС, који их је, како је навео, по доласку на власт инсталирао на важне позиције у полицијским и криминалним структурама. Обрадовић је у више наврата поменуо и Данила Вучића, сина председника Србије, после чега је на званичном Твитер налогу СНС реаговала Владанка Маловић, шефица Информативне службе напредњака, износећи низ увреда на његов рачун.

Председник Двери данас је рекао да је СНС поставио Дијану Хркаловић на политичку позицију државног секретара МУП-а Србије и да је она била десна рука бившег министра полиције Небојше Стефановића.

“СНС је инсталирала Александра Станковића, званог Сале Мутави, за вођу навијача ФК Партизан, а политички постављени функционери клуба су им омогућили коришћење просторија на некадашњем стадиону ЈНА. Станковићева група, чији је Вељко Беливук био десна рука, добијала је од врха полиције и СНС слободу бављења криминалом, а заузврат је имала задатак да спречи скандирање против власти са јужне трибине, да учествује у застрашивању грађана на локалним изборима широм Србије и да обезбеђује инаугурацију председника Вучића испред Народне скупштине 2017. године, као и друге скупове СНС”, навео је Обрадовић.

Он је потом додао и да је више чланова ове криминалне групе виђано друштву са сином председника СНС, а као један од примера навео је и заједничко гледање утакмица на Светском првенству у фудбалу у Русији.

“Да ли је могуће да службе безбедности које су обезбеђивале ово заштићено лице нису знале са ким се он дружи и да то није знао његов отац? То није могуће. Једини одговор је да су они то одлично знали и да то за њих тада није било спорно зато што је ова криминална група била у оквиру СНС. Исто важи и за Дирекцију полиције и њеног директора Владимира Ребића, редовног гледаоца утакмица ФК Партизан које је често посматрао у друштву Вељка Беливука”, рекао је Обрадовић.

Он је потом поново поменуо сина председника државе.

“Да ли је било потребно да Веља Невоља у неком заједничком друштву опали шамар Данилу Вучићу, како се прича у београдским круговима, да би тек тада кренула полицијска операција против њега и његових сарадника? Да ли би ова криминална група, да тога није било, још увек уживала заштиту врха државе? И оно најопасније питање: да ли су службе безбедности знале за све криминалне активности ове групе, па и најтежа и најсвирепија убиства, али им је све то толерисано док су били део СНС и док су радили оно што им се каже”, рекао је Обрадовић.

На ове наводе Обрадовића реаговала је Владанка Маловић, шефица Информативне службе СНС, и то преко званичног Твитер налога СНС.

“Твоју децу нико не помиње, нити зна како се зову, ни колико година имају. А то шта све лажеш о Данилу је посебан ниво и политичког и људског муља у ком смрдиш, бедо фашистичка”, написала је Маловић обраћајући се лидеру Двери.

Она је потом навела и да је Обрадовић данас дефинитивно заслужио намењену му титулу “оданог мафијашког лажљивог кера”.

“Уместо што сада цмиздриш, реци ако смеш – ко ти је дао налог да од Вучићевог сина правиш покретну мету”, додала је Маловић.

Она је написала да то потпуно разуме то што нико од новинара “не жели да буде у истој просторији” у којој је он.

“Тешко је удисати исти ваздух са таквим болесним фашистом. Што лажеш да је Беливук шамарао Данила, бедниче”, навела је шефица Информативне службе СНС.