Прочитај ми чланак

„Упали сте ми у кућу и одузели оружје, крај вам је близу!“

0

"Ово би боље завршила Хркаловићка, баш се бламирате. Да ли сте, бре, нормални, упадате ми у кућу, одузимате ми оружје, а све јер постоји основана сумња о прекршају из 2019. године? Све сам ово одавно видео, и једно је сигурно: Крај вам је близу! Багро", истакао је потпредседник Странке слободе и правде Дејан Булатовић.

Булатовић је жустро реаговао на саопштење Министарства унутрашњих послова, које је потписао командир полицијске станице у Шиду Радослав Лакић, а у коме се наводи да је одузимање оружја потпредседнику ССП имало правног основа.

Лакић је у писаној изјави навео да су полицајци поступали су у складу са законом и Булатовићу су објаснили да му се оружје привремено одузима због прекршаја које је, како се сумња, починио на територији општине Звездара 2019. године.

Занимљиво, Булатовићу је оружје одузето после перформанса испред зграде Председништва, у ком је доказао колико коштају одећа и обућа Александра Вучића, те је навео да за патике од 70.000 динара може да се купи 3.000 векни хлеба.

Зног свега тога Булатовић се још једном огласио на Твитеру, где је саопштење МУП назвао немуштим.

– Ово би боље завршила Хркаловићка, баш се бламирате. Да ли сте, бре, нормални, упадате ми у кућу, одузимате ми оружје, а све јер постоји основана симња о прекршају из 2019. године? Све сам ово одавно видео, и једно је сигурно: Крај вам је близу! Багро! – написао је Булатовић.