Прочитај ми чланак

УНУКА усташког сатника ликује због хапшења Срба: Фашисти! Следе кривичне пријаве!

0

Ана Брнабић, коју народ зове Анте Брнаба алудирајући на тврдње Срђана Нога да је унука усташког НДХ сатника Стјепана Брнабића, за коју нико није гласао али обавља најодговорнију функцију премијера државе, рекла је да су протести грађана Србије и блокаде путева због безакоња "невиђена деструкција и фашизам"?!

Десетине људи је данас ухапшено од стране СНС полиције, а унука усташког сатника је запретила кривичним пријавама (могућа затворска казна), док истовремено крије податак да је стотину плаћених батинаша мучки тукло људе у Шапцу штанглама и да нико од њих није ухапшен!

Такође, Вулинов командир полиције Александар Костић је вукао девојку и бацао је преко банкине пипајући јој гениталије, а већ је познат у јавности као насилник над женама када је баку од 90 година избацивао из њеног стана са колегом полицајцем држећи је за руке и ноге као врећу.

Премијерка Србије је за Тањуг навела да ће држава поднети кривичне пријаве против људи који су, како то тврди, „малтретирали, вређали и тукли суграђане и припаднике МУП-а“.

„Овакву деструкцију и фашизам, где вам говоре где смете и где не смете и када смете да идете, то Србија још није видела“, рекла је унука усташког сатника за Танјуг.

Међутим, док премијерка Србије прети кривичним пријавама људима који су изразили свој бунт и незадовољство због спорних закона о референдуму и народној инцијативи и експропријацији и блокирали путеве, Брнабић ниједном речју није осудила нападе хулигана на мирне грађане на протесту. Председница Владе Србије није објаснила да ли ће ова држава кривичне пријаве поднети против маскираних група насилника и хулигана који су тукли мирне грађане или особе која је багером кренула на демонстранте.

Да ли ће поједини припадници МУП-а да одговарају за поступање током блокада, попут бацања девојке преко банкине? Зашто полиција није реаговала када су насилни батинаши са моткама тукли људе у Шапцу и по чијем наређењу? На те инциденте се није обазирала узурпаторка раскошне виле на Дедињу коју је користио Тито за живота.

Брнабић је и вечерас наставила са нападима на нережимске медије у Србији наводећи да они „читав дан подржавају протесте и говоре где треба да се иде“.