Прочитај ми чланак

УКИДАТЕ КОВИД АУСВАЈСЕ? Чале Брнаба:Ограничавање слободе кретања је противзаконитo

0

Такозвани Форест Гамп за сиромашне, у народу позната као Чале Брнаба, а званично Ана Брнабић, председница Владе Србије, имала је још једну "блиставу" изјаву, којом је потврдила о каквом се интелектуалном капацитету ради.

„Видела сам да сте пустили снимак из Шапца, овако изгледа човек који је возио багер. Он је возио багер 2, 3 км на сат. Ја човека не знам, ако он човек треба да крене на посао и на тај посао не дође због 20,30,50 или сто људи и он изгуби посао, ко је крив? Коме треба да се жали? Ко ће то да реши, ти активисти? Да ли су они одговорни, не! Јер је скуп непријављен. Они су урадили нешто што је противзаконито. Полицајац их моли да то не ураде, И враћам се на једну ствар – а то јесте фашисоидно понашање, јер они ограничавају слободу кретања. Сада видимо маестралну замену теза, а то је да нису фашисти они који су свима нама забранили кретање, него они који су се против тога побунили“, у даху је изјавила полуусмена Брнабићка.

Другим речима, ако је забрањено ограничавање кретања, да ли то значи да ће издајнички режим Александра Вучића ускоро укинути антиуставне ковид пропуснице? Ипак, неће. Макар док их народ не натера. Ово је био још само један у низу бисера унуке усташког сатника (према речима Срђана Нога).