Прочитај ми чланак

УХВАЋЕНИ НА ДЕЛУ Напредњаци агитују испред бирачког места у НС (ВИДЕО)

0

Избори за савете Месних заједница у Новом Саду одржавају се данас, а дефинитивно ни ови избори неће проћи без неправилности.

Нова.рс већ је писала да је дан избора за кандидате у савете Месних зејадница у Новом Саду почео је инцидентом на Лиману 4, где је нападнут један од независних кандидата, због чега је позвана и полиција.

Драматично је било и на Јужном Телепу, где су грађани тврдили да СНС џиповима довози своје симпатизере на гласање, а да се око самих просторија шетају „непознати, крупни момци и сликају их“.

Материјали са неправилностима константно пристижу, а последњи у низу јесте на самом улазу на бирачко месту, где присталице Српске напредне странке носе пропагандни материјал ове партије.

Један грађанин покушао је да објасни да то не сме да се ради, али присталице су тврдиле да се налазе на више 50 метара од бирачког места.

На снимку који се појавио, јасно можемо да уочимо да је у питању мање од 50 метара, а законом је кажњиво да се истичу страначки симболи на раздаљини мањој од те када је изборни дан.

Судећи према почетку изборног дана, оваквих снимака пристизаће све више и више.