Прочитај ми чланак

УХВАЋЕНА У ЛАЖИ?! Др Грујичић прича како даје „вакцину свом детету“ а нема децу?!

0

Изгледа да како време одмиче, тако учесници ковид хистерије, промотери вакцинације и дискриминације сами себе избацују из ,,игре”.

Безброј пута “стручњаци” су ухваћени у најгорим лажима, у ширењу панике, дезинформисању и до данас нико од њих није одговарао због тога, макар не пред законом док пред народом свакако јесте јер најгоре је када изгубе поверење које никада нису ни имали.

Овог пута, невероватну лаж изнела је др Даница Грујичић.

Наиме, Грујичићка је у току промоције вакцинисања, док је позирала пред камерама примајући наводно прву вакцину Спутник В произведену у Србији изјавила: ,,Ја сам направила вакцину, дала сам свом детету и шта сад ти хоћеш”.

Након тога, друштвене мреже су букнуле а многи корисници су поделили видео који је постао виралан а у којем се прави кратка паралела изјава поменуте докторке међу којима је и њено гостовање у емисији на РТС-у у којој Дана прича како је морала да изабере између породице и професије те је изабрала професију и живи сама, тачније, како је протумачено, нема децу.

,,Схватила сам да не могу потпуно да се предам неурохирургији и истовремено да имам породицу”- изјавила је тада др Дана.