Прочитај ми чланак

Ухапшен високи функционер СНС – осумњичен да је дрогиран аутом направио карамбол

0

Алекса Вуковић (30) ухапшен је у Смедеревској Паланци због сумње да је починио кривично дело насилничко понашање - осумњичен да је под дејством дроге возећи у контра смеру направио карамбол.

Он је, како се сумња, возећи аутомобил марке „пежо“ под дејством психоактивних супстанци, у забрањеном смеру једносмерном улицом Светог Саве у Смедеревској Паланци, ударио једно паркирано возило. После тога се његов аутомобил преврнуо на леву бочну страну и наставио кретање и тако оштетио још пет паркираних аутомобила.

FOTO: Printscreen

Фото: Printscreen

 

Иначе, како деле у објави корисници Твитера, реч је о функционеру и председнику месног одбора СНС Центар у Смедеревској Паланци.

– Алекса Вуковић је под дејством психоактивних супстанци преврнуо ауто кречући се у супротном смеру у улици Светог Саве. Једносмерној улици барем од мог рођења, а сигуран сам и дуже. Све им у у задње време иде у контрасмеру, па и аутомобили. Сва срећа па је избегнута и нека већа трагедија. Зашто се скупља народ на улицама сваке недеље? Ето, због оваквих људи којима смо дали власт – пише на Твитеру Вук Цроцкетт Ђорђевић.

Осумњиченом А. В. је одређено задржавање од 48 часова, после чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен основном јавном тужиоцу у Великој Плани.

– Дрогирани возач је одборник СНС-а у локалној скупштини и председник М.О. Центар! Уз то је и син професора гимназије, бившег Председника Скупштине! СНС кадар – пише на Твитеру. Мр. Срђан.