Прочитај ми чланак

УДБАШКЕ КОМУЊАРЕ Драшковић одушевљен Вучићем (ВИДЕО)

0

Вук Драшковић не престаје да се апсолутно одушевљава Александром Вучићем. Тако у интервјуу Александру Дикићу на КТВ није крио задовољство актуелним председником Србије, који, како је рекао лидер СПО, пише за дневне новине Данас.

Апанаже Даници Драшковић у НИС-у од 770.000 динара и гомила привилегија које брачни пар Драшковић ужива за време владавине СНС-а, свакако подстичу сина истакнутог комунисте и члана КПЈ да се улизује бившем радикалу јер све то иде у рок службе.

– Право да вам кажем, са изненађењем сам прочитао новине Данас и тамо наишао на текст Александра Вучића, где он самокритички говори о себи и где говори о слепилу, и свом и партији којој је припадао, и када он наговештава спремност да се Србија пребаци на друге, нормалне шине које је воде у будућност, у слободу и демократију, ка Европи. Убрзо сам се срео са њим и рекао му: „Прочитао сам, пуна подршка и честитке“. Мени је драго, рекао сам му, то твоје конвертитство. И ја сам, рекао сам, конвертит – рекао је Драшковић који је прешао профитабилан пут од КПЈ и кабинета Мике Шпиљка, преко Равне Горе до НАТО пакта и Вучића.

Немања Шаровић, лидер покрета Љубав, Вера, Нада, поделио је тај интервју Вука Драшковића и написао:

– Исповест Вука Драшковића: Ево како сам се заљубио у Алека! Обавезно, али обавезно, погледајте последњих 15 секунди – навео је Шаровић.

Шаровић је поред тог снимка, поделио и онај у коме Вук Драшковић говори о Бриселском споразуму из 2013. године.

Бриселски споразум потписан 2013. формално је потписао Ивица Дачић, тадашњи председник Владе, али креатор споразума и онај захваљујући коме је тај споразум потписан био је тадашњи први потпредседник Владе Александар Вучић. Тим Бриселским споразумом није формално признато Косово за државу, али тим Бриселским споразумом је призната реалност. И признат је суверенитет косовског Устава, суверенитет косовских закона и суверенитет косовских институција – навео је Драшковић.