Прочитај ми чланак

УДБА И ВУЧИЋЕВИ СПАВАЧИ Посланици ДС напали Бошка: Фашиста, избацити га!

0

После изјаве Бошка Обрадовића који је критиковао став Драгољуба Мићуновића да је бојкот избора бесмислен, уследила је хорска и по свему судећи, уиграна хајка дела посланика Демократске странке, која је жестоко напала лидера Двери.

Интересантно, напад је уследио управо од оних посланика који покушавају да Демократску странку изведу на предстојеће изборе и који су покушавали да преузму челне позиције у странци. Сада чак предлажу да ДС изађе из Савеза за Србију!?
 
Посланик Демокатске странке Балша Божовић сматра да ДС треба да захтева да се Бошко Обрадовић под хитно избаци из Савеза за Србију или да ДС одмах напусти Савез

„Одавно је требало ово да решимо. Сад је крај“, написао је Божовић реагујући на објаву Бошка Обрадовић.

 
Посланик ДС Радослав Милојичић Кена рекао је да захтева од руководства странке хитан излазак из антиевропског СзС у који како је рекао, грађани одавно не верују.

Радојичић је тај захтев упутио руководству ДС, како је рекао за Тањуг, након данашњег напада Бошка Обрадовића на једног од оснивача ДС, Драгољуба Мићуновића, због његове оцене да је бојкот избора бесмислен.

„Нападати човека који се борио против Тита, Милошевића, који је оснивач ДС, је скандал и то га напада онај који подржава Хитлерове сараднике“, кратко је Милојичић прокоментарисао твит лидера Двери Бошка Обрадовића.

 
На друштвеној мрежи Твитер огласила се и посланица Александра Јерков. „О човеку који се борио за демократију у Србији када се то плаћало главом овако говори човек који подржава оне који су служили Хитлеру. Можда боље са Мишом Вацићем и осталим фирерима да се удружиш, некако више приличи“, написала је.