Прочитај ми чланак

УДБА ДРЖАВА Посланица СПС-а тражи да се забране протести и прате организатори!

0

Посланица Социјалистичке партије Србије (СПС) Снежана Пауновић затражила је данас од Министарства унутрашњих послова да се обрати пажња на протестне скупове, који се одржавају не само испред Скупштине, него и на другим местима, да обрате пажњу на организаторе, направе безбедносну процену и тамо где постоји ризик, не дозволе да се они одрже.

Пауновић је, на почетку седнице Скупштине Србије предвиђеном за посланичка питања, рекла да је на завршетку заседања у петак група учесника неког протеста, који су тражили распуштање парламента, вербално напала посланике, посебно посланице, а физички и шефа посланичке групе Ђорђа Милићевића.

Foto: TV Happy

Учесници протеста су, како је објаснила, имали „обележја неких икона“, а ради се о људима које је Српска православна црква рашчинила.

Молим МУП да, кад се такви скупови пријаве, обрате пажњу ко су људи ко су организатори и направи безбедносна процена. А треба легитимисати и људе који су дошли, препоручила је Пауновић.

Скупштина је наставила рад по дневном реду, који има 12 тачака, а ради се углавном о законским предлозима.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!