Прочитај ми чланак

Удар на глобалисте: „Суверенисти ће бити највеће изненађење на изборима“ (ВИДЕО)

0

Странке Доста је било, Здрава Србија и покрет Живим за Србију представили су данас коалицију која ће на предстојећим београдским и парламентарним изборима наступити под називом „Суверенисти”.

Председник странке Доста је било Саша Радуловић рекао је да је коалиција за изборе наставак сарадње те три станке након њихове заједничке борбе против уставних промена.

Истакао је да за коалицију „Суверенисти” Србија нема алтернативу, да је нашој земљи потребна нова политика, јер, како је навео, политика и прича о чланству у ЕУ Србији доноси пропадање, да су против строгих ковид мера, против обавезне вакцинације.

Такође, навео је да ће се та коалиција залагати за домаћу привреду, да ће смањити порезе и доприносе, бориће се да млади остану у земљи.

Сматра да је власт најрањивија у Београду, и да су то показали резултати референдума.

Радуловић каже да су потребни контролори „да би власт пала”, тачније око 16.000 контролора, који би спречили крађу избора.

Позвао је грађане да се пријаве за контролоре и да осигурају да на гласачким местима у њиховим општинама и градовима не дођем до крађе.

„Суверенисти ће на овим изборима бити највеће изненађење”, уверен је Радуловић.

Председник странке Здрава Србија Милан Стаматовић каже да су ове три странке направиле коректан споразум у корист Србије и грађана Србије.

„Није тачно да грађани немају за кога да гласају, ми нудимо јасан плани и програм, нудимо решења и иза њих стојимо”, рекао је Стаматовић.

Нада се добрим резултатима и уласку коалиције у парламент. Председница покрета Живим за Србију Јована Стојковић рекла је да ће се коалиција борити за очување територијалног интегритета Србије и да се противе уласку у НАТО.