Прочитај ми чланак

„Убићу те, исећи делове тела, ти да уништиш нешто што правим с Председником?!“

0

На друштвеним мрежама се појавио застрашујући аудио снимак у коме наводно лидер Српске деснице Миша Вацић прети мушкарцу из Свилајнца јер му, како каже, нарушава однос са Председником.

 

„Ја ти кажем обриши. Убићу те! Значи, убићу тебе, ‘оћеш маму? Убићу ти маму! Ј***ћу ти маму! Физички ћу ти ј***ати маму! Имаш сестру? Ј***ћу ти сестру! Капираш? – овако на снимцима који су се појавили на Твитеру, а које је поделила водитељка Татјана Војтеховски.

– Није нормално да ти мени уништаваш нешто што правим с председником? Убићу те, али ја ћу тебе да убијем. Отићи ћу у Свилајнац, пребићу ти оца и мајку. Значи, ја се не играм. Нећеш моћи да уђеш у Београд. Исећи ћу ти делове тела. Значи, убићу те – настављају се претње на снимку који је на Твитеру објавила новинарка Татјана Војтеховски.

Како Војтеховски каже, претње нису упућене њој, већ непознатој особи мушког пола. На снимку се чује мушки глас који урла и прети, а Војтеховски наводи да „овако звучи омалени екстремиста када ради посао за државни врх који га је ангажовао“.

Твитераши су по гласу препознали да се ради о Миши Вацићу. А ко заиста прети на овом узнемирујућем снимку и коме, остаје на надлежним органима да расветле и одреагују.

Борко Стефановић: Ово је Вучићев јуноша са Алиекспреса

Језиве претње које је на Твитеру поделила Татјана Војтеховски прокоментарисао је и Борко Стефановић, заменик председника Странке слободе и правде.

„Ово вам је Вучићев десничар и сарадник који жели да противнике баца у Дрину и сече делове тела. Ово је глас Србије коју режим желим да направи. Ово је њихов јуноша и Обилић са Алиеxпресса“, написао је Стефановић.

Ђилас: Овако говори Вацић, човек за кога је Мариника доказала да сарађује са Вучићем

Коментар поводом скандалозних речи и страшних претњи дао је и Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде.

– Овако говори Миша Вацић, човек за кога је Мариника данас доказала да разговара и сарађује са председником Србије Александром Вучићем. „Није нормално да ти мени уништаваш нешто што ја правим са председником“ – навео је Ђилас на Твитеру.