Прочитај ми чланак

У Скупштини Србије уме да буде бурно: Радикали, Вукадиновић и Алексић напали СНС

0

У Скупштини Србије, иако у њеном раду због бојкота не учествују већина опозиционих посланика, понекад итекако избају варнице између владајуће већине и народних посланика који не подржавају рад Владе Србије.

Посебно зна да буде занимљиво када посланици – Ђорђе Вукадиновић (из посланичког клуба Нова Србија – За спас Србије), Вјерица Радета и Милорад Мирчић (из посланичког клуба Српске радикалне странке) – поставе посланичко питање ресорном министру Владе Србије или критикују вођење државе од стране СНС и СПС.

Такође, и конференције за штампу у холу Скупштине Србије, које организују опозициони посланици из редова Савеза за Србију, који бојкутују рад српског парламента, могу бити веома жустре – не дуго после њих по правилу следи, на истом месту, конференција за штампу посланика из редова СНС-СПС на којима се жестоко прозивају наведени опозициони посланици.

Тако, не дуго после конференције за штампу народног посланика Мирослава Алексића, из редова Народне странке, у вези корупције око Моравског коридора, уследила је брза конференција за медије народног посланика СНС, Милене Турк, на којој је оптужена опозиција Србије за пљачку наше државе.

 

А како то све изгледа погледајте у видеоклипу горе, па сами донесите суд које ту у праву – да ли владајућа већина или опозициони посланици.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!