Прочитај ми чланак

У Скупштини бура: Радуловић поручио Вучићу – Неће ти то проћи,народ сад зна истину

0

„У озбиљним тешким временима Србији су потребни озбиљни, одговорни и трезвени људи, који су у стању да процене чињенице, који користе разум и не служе се емоцијама, паником и хистеријом и не покушавају да застраше грађане Републике Србије”, у име посланичке групе „Доста је било”, (ДЈБ), данас у четвртак 02. априла у Скупштини Србије на конференцији за медије, рекао је лидер те странке, народни посланик, Саша Радуловић, додајући да зато председнику СНС, Александру Вучићу, ДЈБ неће дозволити да лаже народ Србије покушавајући му да прода причу како он тобоже, са својим "лудачким" мерама, сачувао грађане наше државе од могућности страдања 10 000 хиљада људи.

„Такође, не треба народ да слуша лекаре, као што је др Кон, који свакодневно застрашује грађане изјављујући најневероватније ствари давајући тиме покриће председнику СНС” даље је у свом обраћању јавности истакао Радуловић подвукавши да не треба слушати ни СНС лекаре и стручњаке, који уместо да дају стручне изјављују политичке изјаве.

„Лудило и хистерију морамо зауставити. Грађани осећају да нешто није у реду. Међутим, и даље их је страх, и даље немају довољно информација, не знају коме да верују. Но како време пролази све више се људи буди и схвата да се ради о једној масовној злоупотреби. Зато ДЈБ ће наставити да о свему овоме и даље да говори јер имамо и разум и одговорност, јер баратамо чињеницама, јер разговарамо са лекарима и не измишљамо ствари, јер и будимо грађане Републике Србије, закључио је на крају свој говор народни посланик Саша Радуловић додајући да ова криза је тестирала и опозицију и опозиционе посланике, који су подлегли овој хистерији, а који су тражили да се још и раније уведе ванредно стање, и који би радили исто ишто и Вучић само би то радили – брже, јаче и боље – те да ће и они доћи под суд народа који ће знати да сам види које штитио њихове интересе, а ко се користио овом кризом да некако прође и провуче се јер у суштини и нема шта да каже и понуди.