Прочитај ми чланак

У ПОСЕТИ АБУ ДАБИЈУ: Вучић са шеиком Бин Заједом о парама

0

Председник Србије Александар Вучић разговарао је са принцом престолонаследником Абу Дабија шеиком Мохамедом Бин Заједом ал Нахјаном о даљем унапређењу односа две земље и могућности инвестирања компанија из Уједињених Арапских Емирата (УЕА) у Србији.

ФОТО: КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

Председник Вучић обавестио је шеика Мохамеда о напретку радова на пројекту „Београд на води“, као и сарадњи у области енергетике и пољопривреде, саопштио је данас секретаријат председника.

Како се наводи, Вучић и шеик Мохамед разговарали су и о наставку сарадње Србије и компаније Етихад кроз пословање националног авиопревозника Ер Србије. Током сусрета двојица саговорника оценили су да успех реформи и будућност развоја двеју земаља стоји, пре свега, у убрзаном развоју и унапредјењу образовног система.

Шеик Мохамед бин Зајед понудио је српском председнику помоћ у размени пракси из образовног система Емирата, који су познати по великим улагањима у образовни систем, посебно у области високошколског образовања.

БОНУС ВИДЕО

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју” био је лидер Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић. Тема емисије је била физички и вербални сукоби СНС владајуће странке са опозицијом у Скупштини Србје.

Интервју је рађен у просторијама медијске куће „Helmcast” (https://www.youtube.com/results?search_query=helmcast).  На почетку емисије Бошко Обрадовић је коментарисао изрицање пресуде ратном комаданту прекодринских Срба, Ратку Младићу, у Хагу, истакавши да су све српске власти, од 5 октобра, па до данас, ради уласка Србије у ЕУ одрекле свих оптужених Срба пред Хашким трибуналом.

Даље у емисији г Обрадовић је устврдио да је један део опозиције уцењен и купљен од стране Александра Вучића, те објаснио зашто је компјутерским мишем гађао председника посланичког клуба СНС, Александра Мартиновића, у Скупштини Србије. Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.