Прочитај ми чланак

У ЦРНОЈ ГОРИ КО У СРБИЈИ: Ко тебе послом, ти њега тортом

0

Док су други грабили и капом и шаком наш предсједник-визионар је, дозволивши да га "мимоиђу" и станови и повољни кредити, улагао у - људе. Нове, који ће бити савршено компатибилни са временом које долази

„Поштовање“ прошлости Црне Горе, те „одговоран“ однос према изазовима које му свакодневно намеће комплексна садашњост, нису засметале монтенегринском вожду Милу Ђукановићу да се, „визионарски загледан у будућност, постара да иста буде – свијетла. Бар њему.

И, док су други грабили и капом и шаком он је, дозволивши да га „мимоиђу“ и станови и кредити, одлучио да уложи у – људе, који ће ићи у корак са временом које долази. И његовим очекивањима.

Док су други зидали куће он је отварао нове академије наука, цркве, дао простор „врсним“ умјетницима, научницима, „патриотским“ медијима да се размашу… Све ово, уз напоран теренски рад и немала финансијска улагања резултирало је „модернизовањем“ старих и стварањем нових, „напредних“ генерација, спремних да сва „небитна“ питања (црква, језик, традиција, пријатељство, рођачке везе и тд) одгурну у други план, бавећи се досезањем „светог“ циља – пуног фрижидера! По сваку цијену.

Стасале су нове ДПС генерације, образоване и поштене – таман колико и вођа. Храбре, „дрчне“, критички расположене. Баш попут Мила, при сусрету са Западним политичарима. Или попут отужног Светозара, који онако јуначки све „скреше у брк“ Јоксиму, у легендарној Ђекни.

Неки од њих већ „блистају“ у Скупштини, док се они млађи труде да досегну те „висине“ и добију прилику да вољеног шефа заштите од насртаја опозиције и инкриминишућих доказа.

И они, изгледа, знају како! Од колача се почиње!

Залога за будућност; фото: Фејсбук/Клуб посланика ДПС-а
Милови омладинцини ће, кад-тад, полуге власти узети у своје руке, и бранити нас од криминала, корупције и рођачких „валоризација“!

Тако да – можете бити „безбрижни“.

„Часна ријеч“, што би рекао – Мило!

               ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!