Прочитај ми чланак

У четвртак имамо меч лопту за одбрану КиМ! Вучић нас изазива! Има ли овде Срба?

0

У четвтак, 2. фебруара ће бити хладно у Београду. Радни је дан. Ипак, неће бити боље прилике да правдољубив народ искористи прву меч лопту за одбрану Косова и Метохије.

На једном месту окупиће се сва СНС-СПС гамад на челу са највећим издајником у историји Србије – Александром Вучићем. Идеална прилика да се испред Скупштине одржи „конференција за медије“ (полиција званично забранила протест), може и шетња око Парламента, а кажу да је лепо да народ прошета и унутар НАРОДНЕ скупштине. Па и да се погледамо у очи са Вучићем и осталима.

Од тога да ли ће Вучић и његови огавни поданици предати Космет, зависи како ћемо се у четвртак показати. Сада већ чувена реченица бившег амбасадора Русије у Београду Александра Конузина – „има ли овде Срба“, овог пута добија додатно на значају. Ако Срба има, цинцарско-удбашки усташоид из Чипуљића неће моћи да испоручи обећано својим глобалистичким газдама.

Управник колоније Србија нас додатно провоцира и „позива“ да дођемо. Да је СНС дефинитивно у расулу најбоље показује чињеница да први пут нису успели да организују аутобусе са ботовима, који би у четвртак дошли да пруже подршку Вучићевој издаји. Брод је почео да тоне.

То не значи да неће бити СНС батинаша. На то је упозорио и политичар Немања Шаровић. Ипак, ако народ дође у великом броју, спреман и опремљен, радо ће се обрачунати и са СНС батинашима. У стилу Црног. Београд ће им бити мали да се сакрију. Биће мали и свим оним режимским и НАТО ботовима, који крећу у жесток медијски спин да се „Косово не сипа у резервоаре и не маже на хлеб“.

После јулских протеста 2020, Срби су извојевали најлибералније ковид услове у Европи, после блокада Газеле, режим је атерирао са копањем литијума. То је рецепт и за одбрану Космета. Нека дође и нацистичка полиција квислинга Вучића. Сви ћемо у четвртак доћи и по заслузи узети оно с чим ћемо једног дана пред Господа и пред Лазара. Неко ће пред Лазара са ђавоиманом Вучићем, а неко ће са Косовским заветом.

Сложно, масовно и непоколебљиво, кренимо у четвртак у ОСЛОБОЂЕЊЕ Србије. Не дозволимо да нас се стиде деца и унуци. Устанак или нестанак.