Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР Веља Илић сав мокар и љут упао у студио: Због Вучића Србија у колапсу!

0

Гост медијске куће „Центар” у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић, био је председник Нове Србије Велимир Веља Илић..

„Као дугогодишњи министар сам упозоравао да није само важно направити ауто-пут, треба њиме и управљати да би био функционалан, у сврси онг зашто је и прављен. Ево ја сам дошао из Чачка у Београд. Прво сам у Прељинама дуго чекао да би ушао у њега, а кад преко њега за 50 минута дођете у Обреновац не знате куда ћете, па сам из Обреновца до Београда ишао скоро два сата”, на почетку интервјуа је рекао Велимир Веља Илић образлажући зашто је каснио на почетку снимања интервјуа, долазећи из Чачка у Београд.

Веља је додао и да је зато сад у студију ушао сав мокар и знојав, да су возачи, који су исто тако хтели да са аутопута, преко Обреновца, уђу у главни српски град били нервозни, љути, да су сви псовали матер свима, те ни он није смео да се појави пред њима пошто је учествовао, на почетку, у изградњи тог аутопута.

А онда је још и истакао:

„Ја сам упозоравао више пута да ће доћи до тоталног колапса јер ће народ од Обреновца преко Умке и Дубоког кренути ка Београду.И када се изгради овај мост на Сави, ретко ко ће ићи према Сурчину. Ићи ће они који су у транзиту, који иду према Загребу, Будимпешти и итд. Сви остали ићи ће, наравно, преко Чукарице за Београд, што је и предвиђено у старом концепту који се сад, изградњом под овом Владом, није испоштовао, па људи не могу да дођу брзо до Остружнице. Зато нечуди да је код Дубоке, које је кнајвеће клизиште у Европи толико отежан пут, који проклизава и тоне, да је сад тамо опште расуло и хаос.

А шта је први човек рекао Нове Србије још рекао у емисији о корупцији у Србији погледајте у видео снимку горе, па сами процените да ли је био у праву.

Интервју је снимљен у просторијама медијске куће „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд).