Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР – САНДА: Вучић је веома агресиван тип – психолошки профил Председника СРБ

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, била је народна посланица и потпредседница Народне странке, др Санда Рашковић Ивић. Тема емисије је била психолошки профили српских политичара.

„Сам председник Србије, Александар Вучић се дефакто изразито агресивно поставља према опозицији, односно веома се вербално агресивно обраћа својим неистомишљеницима. Људе из опозиције назива лажовима, наркодилерима, вођама лоповских банди и наркокартела”, истакла је у на почетку интервјуа др Рашковић-Ивић и опсијући током емисије даље психолошке карактеристике председника Србије подсетила јавност:

„Када је Ана Брнабић била изабрана да буде министарка тада је Вучић рекао да је била с њим на разговора и да га је том приликом подсетила на њењу сексуалну орентацију. На то је он рекао – Она је била тако љупка. О Ани Брнабић можемо речи разне ствари али баш неку љупкост ја никад нисам код ње приметила јер она не спада у љупке особе. И кад кажете једну такву ноторну лаж, која се не уклапа у ваш светозар, јер некоме коме се свиђају жене не може за Ану Брнабић рећи да је љупка, а при том Вучић није глуп човек, онда то значи да је добио просто добио задатак да њу стави на то место и да то мора нечим да оправда.”

У емисији се говорило и о томе да ли слично деведесетим годинама 20. века угрожена безбедност српским опозиционим политичарима (00:01:00), о томе који је изборни систем (већински или пропорционални) бољи за Србију и о односу Александра Вучића према Ани Брнабић (00:10:00), о психолошким карактеристкама српског народа када је у питању политика (00:21:15:00), о Вучићевом психолошком карактеру (00:28:30), о наталитету у Србији (00:39:30), као и о економском патриотизму (00: 51:30), односно о Србима у Хрватској (00:59:20).

 

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу – Фејсбук – ЦЕНТАР
и претплатите се на наш Јутјуб канал: Јутјуб – ЦЕНТАР

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!