Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР – Милован Јаковљевић: Нећу да ми унуци раде код Турчина за 200 евра

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, коју уређује и води Дејан Петар Златановић, био је српски пољопривредник, члан Председништва Двери, Милован Јаковљевић.

Тема емисије је била српски идентитет и стање у српској пољопривреди данас.

У емисији се говорило о томе зашто је Милован, као српски сељак, почео да бави политиком, о претњама које добија као опозиционарски политичар. Сазнаћете зашто се Милованов прадеда Павле, Солунац, није причешћивао до пред сам крај живота, али и о Вучићевом решавању косовског проблема и сепаратизму у Србији, ставу СП Двери у вези Космета и шта ће бити ако Вучић призна независно Косово (00:01:00); о србофилству и Русији као савезнику Србије, разлозима зашто је Вучић на власти и страначком запошљавању, зашто је Путин долазио у посети Вучићу у Београду, како сачувати Србе на КиМ и о српској мафији на северу Косову, ко све уништава српску породицу, ГМО производњи и ХААРП системима (00:15:30); као и о Вучићевом карактеру и потреби да и политичари пролазе здраствени и психолошки преглед, промени изборног система и обавезном гласању, медијској хајци против Двери на ТВ О2, одласку Нога из Двери и Бошку Обрадовићу као лидеру Двери (00:25:00).

Такође, било је речи и о извештају Фридом хауса у вези слободе медија и политичких слобода у Србији, људима у СНС, Милошу Ђурићу и његовом односу према Александру Вучићу, односима између чланица Савеза за Србију и шта ће даље бити са протестима опозиције, који се одржавају широм Србије, ставу Русије према унутрашњо-политичким догађајима у Србији и с ким ће у коалицији бити Двери када падне режим Александра Вучића (00:39:00); о Ивици Дачићу и Синиши Малом, стању у српској пољопривреди и производњи малина, јефтиној увозној храни, шта нуди ССП што може да искористи српска држава да би заштитила нашег сељака и о неконтролисаном увозу пољопривредних производа из ЕУ у Србију (00:51:00); као и о томе зашто је у Паризу ухапшен Харадинај, како се у Србију вратио Богољуб Карић и због чега је Герхард Шредер говорио на завршној предизборној конвенцији СНС (01:05:45).

На крају гост је изнео и ставове Двери у вези решавања проблема у српској пољопривреди, претњама које добијају активисти и чланови СП Двери, Вучићевом односу према навијачима и због чега српски сељак плаћа РТС таксу због држање штале. (01:09:00).

 

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је главни уредник „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!