Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР Милован Бркић: Вучић је све луђи и луђи, он је део пројекта упереног …

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, био је власник и главни одговорни уредник новина „Таблоид”, Милован Бркић.

Тема емисија је била однос Александра Вучића према српском народу.

У емисији се још говорило о кредитима у швајцарцима и страним банкама у Србији, лустрацији, здраственом стању Александра Вучића и ко све подржава његову власт, Немачкој, Ангели Меркел и ЕУ изборима, Доналду Трампу, мигрантима и америчким санкцијама Русији (00:01:00); европским лидерима и њиховој бездетности, америчкој и британској спољној политици према Балкану, америчкој војсци, Сорошу и америчком амбасадору у Србији, Кајл Скоту (00:10:10); о прању новца породице Вучић и болестима од којих обољевају лидери на Балкану, Андреју Вучићу и немачкој потерници против њега, упаду у опозиције у РТС, Драгану Бујошевићу и сарадњи Александра Тијанића са Александром Вучићем (00:20:00); као и о догађајима испред Председништва Србије, дан након упада опозиције у РТС-у, односу великих сила према диктаторима, односу другосрбијанаца према опозиционим протестима, Бојани Маљевић, Вуку Драшковићу и филму „Нож” (00:30:00).

Такође, у емисији се говорило о водитељки ТВ Н1, Мињи Милетић, режимском удару на Бошка Обрадовића, употреби реч фашиста у јавном животу Србије, раду безбедоносно-обавештајних служби, када обрађују опозицију и како се у Румунији обраћунавају са корупцијом.(00:37:00); као и о корупцији у српском правосуђу (00:47:00).

На крају емисији Милован Бркић је изнео ставове и у вези односа између Синише Малог и Александра Вучића, случају рушења објеката у Сави Малој, вези између Ане Брнабић и Предрага Малог (брата Синише Малог), Горану Весићу и градњи београдске гондоле (00:49:30); као и о демонстрацијама против Мила Ђукановића у Подгорици и Душку Кнежевићу, цногорском и геј лобију у Србији, (00:52:30), односно о потреби стварања државних институција које раде по закону, српским медијима и новинарима, новинарским изворима и притисцима полиције на новинаре у Србији. (00:58:00).

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу  ФЕЈСБУК – У ЦЕНТАР
и претплатите се на наш Јутјуб канал: ЈУТЈУБ – У ЦЕНТАР  или ступити са нама у контакт: 064/2424123.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!