Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР: Драгослав Бокан – Протести нису српски у Београду и Бања Луци

0

Гост медијске куће „Центар” у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић, био је Драгослав Бокан, председник „Института за Националну стратегију”.

Тема емисија је била какав став треба да заузму српске патриоте према личном режиму Александра Вучића и грађанско-народним опозиционим протестима који се дешавају широм Србије.

У емисији је гост причао и о српској јавности и њеном ставу према Српској православној Цркви и патријарху Иринеју (00:01:00); о страдању Цркве и православног народа и ставу СПЦ према Косову и Метохији (00:09:00); о томе ко организује опозиционе протесте у Србији и Јелени Анасоновић (00:16:00); као докле, сходно посланице Св. апостола Павла, православце треба да поштују власт, јер је свака власт од Бога, а када треба да се побуне јер је власт гора него сама побуна и зашто протести у Београду и Бања Луци нису српски и отаџбински као што је био Први српски устанак (00:21:00).

Такође, било је речи и о односу организатора грађанских протеста према Косову и Метохији и самим вођама протеста (00:27:00); о вредностима на којима треба да буде заснована Србија и да ли грађански протести могу бити и српски (00:33:00); о презиру грађаниста према патриотима и хришћанима и аморфној маси у протестима (00:40:00); о томе да ли опозициони протести одговарају Вучићу и западним амбасадама и принципима за побуну и какву власт хоће Срби (00:44:00); као о западним ботовима и сендвичарима и како Запад организује протесте у Венецуели (00:47:30).

На крају емисије је било речи о томе како се жели изазвати сукоб у Београду да би се скренула прича са Косова, Отпору и Ани Брнабић (00:50:00); са чиме треба мењати садашњу СНС власт и могућем грађанском рату међу Србима и косовском завету (00:55:00); о узроцима за Први српски устанак и патриотској православној заклетви устаника (01:01:00); као о томе да ли грађански протести троше народну енергију потребну за одбрану Космета и генералу Војске Србије Милосаву Симовићу (01:04:00), односно о патриотском протесту, који се под називом Зауставимо велеиздају, Косово је Србија!” организује у Београду, на Тргу Николе Пашића, 18. фебруара у 17:00 часова.

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу – Фејсбук – ЦЕНТАР
и претплатите се на наш Јутјуб канал: Центар – ЈУТЈУБ

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!