Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР ДР ПЕТРОВИЋ и ДР БОДИН: Вучић је други Тито, издао је Косово

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Дебата”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић,, били су копредседници Србобрана др Драган Петровић (научни саветник, политиколог, геполитичар, економиста, историчар и политички аналитичар) и др Миленко Бодин (професор Београдског универзитета).

Теме разговора су биле Косово и Метохија, шта се још може и мора предузети да би се осујетиле намере Вучића да кроз тзв. правно-обавезујући споразум и „разграничење“ заправо овери независност Косова.

Протести опозиције, коју су начелно гости уздржано подржали као оправдано незадовољство народа, по њиховим речима изискују већу ангажованост патриотске опозиције, која недовољно до сада ради на покретању оних протеста који би у првом плану имали горуће теме: Косово и Метохију, економска питања јер је неолиберални постојећи неоколонијални модел због чега пати читав народ, демографски крах повезан са промашеним економским и социјалним моделом и мигрантским притиском, ослобађање медија, принудне извршитеље који тероришу народ и друга егзистенцијална питања.

По речима аутора у Србији има разлога за вишеструко незадовољство стањем у земљи, и не треба дозволити да покретачи незадовољства буду само из редова тзв. грађанских и анационалних група, па је потребна саборност и сарадња пре свега патриотских и одговорних снага за повећавање притиска на режим, јер земља тоне у све већу и већу економско-социјалну кризу где се доводе у пиање капитуланским потезима власти и основни елементи наше државности

Интервју је снимљен у просторијама медијске куће „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд).

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу и претплатите се на наш Јутјуб канал или ступите са нама у контакт: 064/2424123.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!