Прочитај ми чланак

У Центар – Александар Танасковић:Вучић је најгори председник који је владао Србимa

0

Гост медијских кућа „Центар” и „Србин.инфо” у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић,, био је шеф одборничке групе Српског покрета Двери у Чачку и члан Председништва Двери, Александар Танасковић.

Тема емисије је била друштвено-политичке прилике корупција у Чачку и опозициони бојкот предстојећих парламентарних и локалних избора у Србији који се одржавају у пролеће 2020 године.

У емисији се још говорило и о томе зашто Тито није смео да дође у Чачак и зашто се Александар Вучић боји да дође у овај српски град, чачанској опозицији и како се из опозиције, куповином одборника, прелази у редове СНС, аферама у вези загађивања Западне Мораве гашења ФК Чачка и давању државних пара немачком инвеститору да ништа не ради, чачанском Шојићу и теткином зиду у Чачку.

Такође, током интервјуа било је речи и о томе да је 50 средњошколаца, у 2019, отишло из Чачка у Словенији да упише гимназију, страначком запошљавању у општини Чачак, потреби да се промени изборни систем, како на републичком, тако и на локалном нивоу, опозиционом бојкоту парламентарних и локалних избора, који се одржавају у пролеће 2020. у Србији и изборном цензусу од 3%,; односно о томе шта треба деси после силаска са власти Александра Вучића, православним литијама у Црној Гори и о начинима решавања српског националног питања у 21. веку.