Прочитај ми чланак

У БОЛНИЦИ Претучен активиста „За будућност Никшића“ у сачекуши силеџија у џипу!

0

Како портал ИН4С сазнаје, данас је група момака напала активисту коалиције „За будућност Никшића“ Луку Требјешанина. По речима нашег извора, насилници су зауставили џип затамњених стакала поред Требјешанина, изашли и почели да га туку.

Лука Требјешанин

 

Из коалиција тврде да је младића напало неколико за сада непознатих лица које су истрчале из џипа и нанели су му теже телесне повреде.

Требјешанин је „попрскан бибер спрејем и ударан шипкама“

Како пише Ин4С, Требјешанин се налази у никшићкој болници тренутно, а испред болнице су окупљени функционери странака и активисти на челу са носиоцем листе Марком Ковачевићем.

„Овим путем захтјевамо да се починиоци овог кукавичког чина што прије пронађу и процесуирају. Наш млади активиста је неколико ноћи праћен и све су прилике да је напад био планиран неколико дана уназад. Желимо да кажемо да очекујемо да се овај случај ријеши до ујутру или ћемо сами морати да се бранимо и да потражимо оне који су ово урадили. Док се случај не ријеши сматраћемо да иза овога стоји полиција. Позивамо Зорана Брђанина да се укључи у решавање овог проблема и смијени руководство ЦБ Никшић, уколико тако не буде бранићемо се од насртаја оних који причају причу о европским вриједностима и европском тиму“, навели су они у саопштењу.

Требјешанин се налази у болници гдје чека да се обаве болничке претраге и снимања.

Поводом овог случаја, коалиција „За будућност Никшића“ заказала је за суботу конференцију за новинаре.