Прочитај ми чланак

ТУЧА У ПОДГОРИЦИ: Опозиција упозорила на провокаторе, има више повређених!

0

У подгоричком Сити кварту вечерас је дошло до туче између присталица одлазећег режима и грађана који су славили изборну побједу.

У тучи неколико млађих особа, како незванично сазнаје портал РТЦГ, дошло је и до гађања камењем. Полиција је убрзо стигла и успоставила ред и мир.

Прво су грађани који су носили црногорске заставе скандирали Крсту Зрновом Поповићу „Поповићу команданте, Црна Гора поздравља те“, преноси Антена М.

Након тога су у Сити кварт дошли и грађани са тробојкама који вечерас славе изборни резултат опозиције и управо ту је и дошло до сукоба.

Како су објавиле Вијести, више особа је повређено.
Кривокапић: Славите у својим кућама, плаћени провокатори покушавају да изазову инциденте

Кидер коалиције За будућност Црне Горе, Здравко Кривокапић позвао је грађане, који славе на улицама широм Црне Горе, да се врате својим кућама и у њима наставе славље.

„Због провјерених информација да значајан број плаћених провокатора покушава да изазове инциденте и немиле догађаје, како у Подгорици тако и у другим градовима Црне Горе, позивамо грађане да се врате својим кућама и у њима наставе славље. Не смијемо дозволити било какав изговор одлазећем режиму да оповргне непорециве резултате избора и народну вољу“, наводи се на Фејсбук страници Здравко Кривокапић – За будућност Црне Горе.