Трифуновић: Режим злоупотребљава своју моћ уз фамозних 100 евра (ВИДЕО)

0

Сергеј Трифуновић, глумац и председник Покрета слободних грађана, апеловао је на грађане који не желе да подигну 100 евра које је држава наменила свим пунолетним грађанима након епидемије корона вируса, да тај новац ипак подигну и доделе некоме коме је најпотребније.

“Један од начина на који режим злоупотребљава своју моћ јесте фамозних 100 евра, којим власт жели да подмити један део бирачког тела, а овај други део бирачког тела натера да изгуби поверење у државу и институције.

Чуо сам многа негодовања везана за тих 100 евра. Да вам кажем једну ствар – када вам држава Александра Вучића поклони 100 евра, знајте да су вам већ раније тога јутра украли најмање 350. Замислите сада колико су вам украли све ове године колико су на власти.

Зато молим све оне који сматрају да им је испод части да узму тај новац да престану да размишљају на тај начин. То је ваш новац! То је новац који вам је обећан! То је новац на који имате право, јер су вас већ довољно покрали. Подигните тај новац и преусмерите га на неког коме је преко потребан”, поручио је Сергеј Трифуновић у видео поруци.

Такође, покренут је сајт  https://mojih100evra.rs/ , на којем се могу наћи предлози којим организацијама се може донирати 100 евра.

Сергеј Трифуновић је данас изјавио да очекује да ће до 5. јуна Покрет слободних грађана прикупити 10.000 потписе неопходне за излазак на изборе.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!