Прочитај ми чланак

Трифуновић поручио члановима СНС: Вучић вас опет лаже

0

Сергеј Трифуновић, председник Покрета слободних грађана, оценио је да председник Србије Александар Вучић у последњим медијским иступима покушава да обмане чланове Српске напредне странке.

„Вучић прича да ће да почисти Главни одбор, да му требају нови, некомпромитовани људи и да ће довести нове. У преводу, ова екипа коју је користио да народ мрзи њих, а не њега је почела превише да заудара. Њихов задах почео је да му се лепи на ревер, а с друге стране, по принципу штапа и шаргарепе покушава да пружи наду својим, уморним, годинама мобингованим члановима, који ботују, трпе малтретирања, трпе возикања по митинзима и уцене док једу бајате сендвиче, да ће можда ипак све то што су трпели имати вајде, да ће можда ипак доћи на неку функцију. Наравно, као и увек он лаже“, оцењује Трифуновић и напомиње да ће „једина промена бити да олош из сенке стави пред рефлекторе, а олош који је пред рефлекторима био, избаци у други план“.

„Доћи ће исти, неписмени, похлепни олош. Несрећни Људи које називамо „ботовима“, наставиће да гутају лекове за смирење док трпе малтретирање својих неотесаних шефова и да пишу ствари у које не верују. Неки ће се надати да ће имати више среће у „следећој Вучићевој чистки“. Ипак, верујем да већина њих зна оно што знамо и ми – Вучић лаже. Вучић највише уништава њихове животе. Шта ће бити с њима када падну с власти, кад се разбеже код разних Орбана и Ердогана, браћа Арапа којима продају оружје и код којих чувају паре? Неће сви бити мишеви, неки ће и да певају као славуји“, поручио је Труфуновић.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!